Let’s explain a bit


Wil je graag een sfeervol interieur, maar weet je niet hoe? Van een lichtplan tot een compleet interieurontwerp, wij helpen je graag!

Light design: create the perfect ambience


Wanneer we aan de slag gaan met een lichtplan denken we samen met jou na over de plek, sterkte en grootte en de vormgeving van de lampen. Hierbij stellen wij persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. Dit betekent dat we altijd intensief betrokken zullen zijn. Vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot dat het gewenste eindresultaat behaald is. Om wensen in vervulling te laten gaan duiken wij in de wereld van onze klanten. Op die manier past ieder project bij de identiteit van onze opdrachtgever. De lichtplannen zijn compleet en praktisch opgezet zodat het team van uitvoerders exact weet hoe ze het in de praktijk moeten brengen.

Je kunt bij ons kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden:

  • Een compleet lichtontwerp met een licht- en elekraplan, een moodboard en een armaturen voorstel.
  • Lichtarchitectuur voor nieuwbouw villa’s
  • Een lichtontwerp voor een al bestaande situatie

Bij het opstellen van een lichtplan is ook de mogelijkheid om armaturen in te tekenen welke passen bij jouw wensen. Dit kunnen lampen zijn uit onze eigen Soluxe Collectie, maar lampen van andere merken worden natuurlijk niet uitgesloten. Uitgangspunt is dat we jouw interieur laten stralen met de juiste verlichting!

Omdat we graag persoonlijk kennis met je willen maken is er nu de mogelijkheid om ons vrijblijvend gedurende 15 minuten te spreken en jouw lichtvraag voor te leggen. Hoe werkt het? Laat je gegevens achter en we plannen een telefonische inspiratie call.

Plan een inspiratie call van 15 minuten

Interieurontwerp Eindhoven

Interior design: your house, our creativity


Naast dat we ons intensief bezig houden met het opstellen van lichtplannen, zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve inrichtingen. Het interieur van een woning is meer dan alleen een leefruimte; het is de afspiegeling van jouw identiteit. Daarom beginnen we het proces met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen. De dromen en wensen die jij hebt, worden vervolgens vertaald naar een schetsontwerp. Dit ontwerp zal verder uitgebreid worden middels een persoonlijk stappenplan. Samen maken we keuzes op het gebied van mooie materialen, eventueel maatwerk meubilair, stijlvolle verlichting en bijpassende accessoires.

Onze ervaren projectmanagers zorgen voor de uiteindelijke realisatie. Dit doen ze door de tijd te nemen en aandachtig te werk te gaan. Zo kunnen we altijd een fantastisch eindresultaat garanderen. We hebben al deel uit mogen maken van verschillende spraakmakende projecten. We verwijzen je dan ook graag door naar ons portfolio. Fun fact: in de meeste interieurs die je ziet in ons portfolio zijn lampen van de Soluxe Collectie geïntegreerd. Let’s get inspired!

Kennismaking aanvragen