Retourneren & Ruilen

Retourbeleid

Wil je een product ruilen of retourneren? Dan kan dit binnen 30 dagen. Dit valt onder het herroepings- of retourrecht. 

In onderstaande gevallen kun je geen aanspraak maken op het herroepingsrecht

  • Lampenkappen die op maat zijn gemaakt;
  • Producten die door Soluxe tot stand zijn gekomen in overeenstemming met specifieke wensen van jou als klant (op maat gemaakte producten);
  • Producten in de uitverkoop.

Retourproces:

  • Meld je retour via de mail (met de reden van retour); order@soluxe.nl.
  • Verpak het, te retourneren product, in de originele verpakking en zorg ervoor dat het onderweg niet kan beschadigen. Vul het retourformulier correct in en stuur het product terug naar Soluxe. Je kunt het pakket ook verzekerd versturen met Post NL. De verzendkosten, voor het te retourneren product, komen voor eigen rekening.
  • Nadat we het pakket in goede orde hebben ontvangen (zonder beschadigingen), ruilen we het artikel om (indien voorradig) of storten we het aankoopbedrag terug op de rekening van betaling. Dit staat uiterlijk binnen 14 dagen na retourzending op je rekening.

Beschadigd of verkeerd product

Ondanks onze voorzorgsmaatregelen kan het helaas gebeuren dat een product toch schade oploopt voor of tijdens de bezorging. Ook kan het voorkomen dat je het verkeerde product ontvangt. Wij doen er natuurlijk alles aan om dat te voorkomen.

Heb je toch een beschadigd product ontvangen? Of is het verkeerde artikel geleverd? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.